Jachty warte 188 milionów dolarów na jednym statku!

Niezwykłe transporty - seria 1, odcinek 1
Niezwykłe transporty - seria 1, odcinek 1
"Niezwykłe transporty" w sobotę 16 lutego o 22:00

Bogaci ludzie nierzadko chcą mieć do dyspozycji swoje luksusowe jachty na egzotycznych wakacjach, ale nie mają czasu i ochoty, by samodzielnie płynąć nimi przez ocean do miejsca spędzania urlopu - właśnie z myślą o nich pracują firmy potrafiące dostarczać łodzie na drugi koniec świata na pokładzie ogromnych statków. Specjaliści od logistyki dbają o to, by zabawki możnych przetrwały podróż bez ani jednej ryski - pokażemy, jak 10 jachtów wartych łącznie 188 milionów dolarów przekracza Atlantyk na pokładzie specjalistycznego majestatycznego "The Yacht Express". Przyjrzymy się skomplikowanej procedurze umieszczania ładunku na półzanurzalnym statku, w której nieodzowny jest udział nurków oraz będziemy towarzyszyć załodze podczas rejsu z Port Everglades na Florydzie poprzez Cieśninę Gibraltarską aż do Genui.

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Wiosenna ramówka. Zbliża się "Odwilż"! Serial z Kasią Wajdą debiutuje w TVN i Playerze

Wiosenna ramówka. Zbliża się "Odwilż"! Serial z Kasią Wajdą debiutuje w TVN i Playerze

MasterChef Nastolatki: W 1. odcinku rozdano osiem fartuchów. Uczestnicy wysoko zawiesili poprzeczkę

MasterChef Nastolatki: W 1. odcinku rozdano osiem fartuchów. Uczestnicy wysoko zawiesili poprzeczkę

Zaskoczenie na starcie 15. sezonu "Mam Talent!" - złoty przycisk dla Olivii Hausner. Podsumowanie 1. odcinka

Zaskoczenie na starcie 15. sezonu "Mam Talent!" - złoty przycisk dla Olivii Hausner. Podsumowanie 1. odcinka

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

Wiosna 2024 w TVN. Zobacz nowości i ulubione programy w zaskakującej odsłonie!

Wiosna 2024 w TVN. Zobacz nowości i ulubione programy w zaskakującej odsłonie!

MasterChef Nastolatki PRZED EMISJĄ: Iwo gotuje od trzech lat. Czy jego danie nie okaże się zbyt ambitne?

MasterChef Nastolatki PRZED EMISJĄ: Iwo gotuje od trzech lat. Czy jego danie nie okaże się zbyt ambitne?